diumenge, 27 d’octubre del 2013

Bon dia!



Des de la darrera entrada al bloc hem avançat bastant, ja hem vist un documental sobre la vida i les obres de Charles Chaplin, actor, compositor, director de cinema i productor de cinema, també considerat com un dels millors mims i pallassos de la història del cinema. També hem buscat informació i definicions a diferents pàgines webs sobre l'humor i el cinèma còmic i tots els tipus de cinema còmic que hi ha.






 El humor es un hermes bifronte, una de cuyas caras ríe de las lágrimas que vierte la otra”
-LUIGI PIRANDELLO-

dilluns, 14 d’octubre del 2013

Bona tarda!


Ja ha pasat una setmana desde la nostra primera entrada, a partir d'ara publicarem entrades mínim una vegada a la setmana per anar explicant-vos com evoluciona el nostre treball.

Per assegurar-nos la nostra part pràctica, hem trucat a l'institut del teatre de Barcelona, per que ens puguin informar sobre com es formen els actors, es a dir, com caracteritzen el seu personatge, i hem quedat la setmana que ve, així que en aquests dies ens haurem d'ocupar de preparar les entrevistes!!

Ens han dit per telèfon que podrem visitar les biblioteques de les seves instal·lacions especialitzades, i podrán aconsellar-nos en el tema del nostre treball de recerca.


"Algunas personas son comediantes, pero nosotros somos actores" 
- LOUIS DE FOUNÈS -










dilluns, 7 d’octubre del 2013

Bona tarda!

Som l'Alba Baena, l'Alba Olivares i la Cristina Mora de 2n de batxillerat, i aquesta és la nostra primera entrada al bloc. El nostre treball de recerca tractarà de la comèdia al cinema. De moment ja hem planificat una mica el treball amb el nostre tutor, el Romuald. Vam estar a les biblioteques de la UAB, i vam agafar uns quants llibres per buscar informació. En la foto apareixen llibres en altres idiomes (francès i anglès) que vam buscar seguint el consell del Joan Albert, tutor i coordinador de batxillerat.